Reparatie

In de werkplaats van Autobedrijf Jaspers werken gediplomeerde monteurs met de meest recente kennis op autogebied, die elk merk auto of bus kunnen repareren. Wij maken daarbij gebruik van de meest geavanceerde apparatuur en kwaliteitsonderdelen om de oorzaak van het probleem te achterhalen én het ongemak op te lossen. Denk hierbij aan problemen met de airconditioning, het uitlijnen of balanceren van uw banden of het verbeteren van de prestaties van uw motor met chiptuning.

Schadeherstel

Voor alle autoschades, zoals blikschade, lakschade of ruitschade, kunt u bij ons zusterbedrijf Jaspers Schade Service terecht. Wij bieden u professioneel autoschadeherstel met een snelle schadeafwikkeling. De financiën handelen wij rechtstreeks voor u af met uw verzekeraar. Autobedrijf Jaspers neemt u de totale schadeafhandeling uit handen én helpt u snel weer op weg.

BOVAG reparatiegarantie

Na een reparatie ontvangt u van ons de BOVAG reparatiegarantie van drie maanden. Als uw auto nog in de fabrieksgarantie valt, dan blijft deze garantie gewoon intact. Dat geldt ook als u uw nieuwe auto niet bij ons heeft gekocht, maar wel het onderhoud of de reparatie door ons laat uitvoeren.

Duidelijke afspraken

Over de prijs en de tijdsduur van de reparatie maken we samen met u duidelijke afspraken. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wanneer nodig kunt u gebruik maken van vervangend vervoer.

Heeft u vragen over een reparatie?
Wij helpen u graag! Bel 0183 35 14 12